Младата португалка Луиса Азеведу (Luisa Azevedo) започва да прави  преди няколко

...
Младата португалка Луиса Азеведу (Luisa Azevedo) започва да прави  преди няколко
Коментари Харесай

Сюрреалистично изкуство през погледа на младостта

Младата португалка Луиса Азеведу  (Luisa Azevedo) стартира да прави  преди няколко години, като благодарение на фотографския обектив и Photoshop основава образни шедьоври.

" Винаги съм се възхищавала от изкуството, само че открих фотографията посредством когато бях на 15 години. В началото правех напълно елементарни фотоси с мобилния си телефон, само че скоро осъзнах, че желая да науча повече. Интересът ми към фотографията растеше, а аз започнах да диря нови техники, които естествено ме доведоха към Photoshop ", споделя авторката на изображенията в галерията от фотоси, които можете да разгледате тук.

 
             

A post shared by (@hey.luisa) on Jul 21, 2019 at 12:42pm PDT

Първата манипулирана фотография на Азеведу е оповестена през март 2015 година, а от този момент тя извървява дълъг път, до момента в който не става един от най-следените млади актьори в обществените медии. Всеки ден пробва нови и нови подходи, с цел да може да деконструира и реконструира действителността по метод, който дава отговор на креативните ѝ тълкования. Последните няколко години основава сюрреалистични изображения, като комбинира спорни обекти, фигури и местоположения. Тя употребява действителни фотографии като основа за мечтания свят, в който всичко е допустимо.

 
             

A post shared by (@hey.luisa) on Apr 7, 2019 at 2:07pm PDT

 

Колажите на Азеведу са формирани от същински фотоси на животни, пейзажи и причудливи предмети като портокалови кори и скупчвания от кристали. В множеството случаи тя вълшебен комбинира тези съставни елементи и ги пренася в светове, където океаните са върху рога на животни, а перата на птиците се трансформират в буйни гори. Младата португалка потвърждава посредством творбите си, че няма ограничавания за въображението и креативната сила. Разгледайте някои от най-красивите ѝ творби и не спирайте да следите  ѝ онлайн!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР